srijeda, 15. ožujka 2017.

PRAVILA POSTAVLJANJA STOLNJAKA

PRAVILA POSTAVLJANJA STOLNJAKA 
---


Za stolnjake vrijedi pravilo da su sto su bolje i brizljivije postavljeni,
jer ce ljepsi biti stolovi i sveukupan dojam prostorije.
 U principu razlikuje se prostiranje unaprijed i prostiranje
stola pred gostom.
 O prostiranju unaprijed govori se samo onda, ako se
 stolovi prostiru dok gosta jos nema u blagovaonici.
Prostire se rucno, tj. tanjur, pribor za jelo i case poliraju
 se platnenim ubrusom (salvetom) i odmah prostiru na stol.
 Prostire se pred gostom kada je vec gost u prostoriji.
Za to je potreban posluzavnik, na koji se stavljaju upravo
 uglacani pribor i case koji su doneseni za gosta.
Za pribor se moze također koristiti tanjur za meso s ubrusom.
 Pred gostom se prije svega prostire pribor za jelo,
ako on narucuje jelo à la carte,
 iako u boljim ugostiteljskim objektima
 vec postoji kuver - prostrtost s prosirenom
prostrtoscu stola.

(nastavak sledi)
---




***
U nasoj ponudi stolnjaka i salveta raspolazemo sledecim
dimenzijama:

Od damasta:
Velicine:
140 X 200 cm
140 X 140  cm
120 X 120 cm
110 X 110 cm
Nadstolnjak 80 X 80 cm
Nadstolnjak 140 X 45 cm
i salvete 40 X 40 cm ( 6 komada u pakovanju)
***
I od nepromocivog platna
Nepromocivi magicni stolnjak:
Velicine:
140 X 200 cm
140 X 140  cm
120 X 120 cm
110 X 110 cm
Nadstolnjak 80 X 80 cm
Nadstolnjak 140 X 45 cm
***

Stolnjake kao i salvete mozete poruciti  i u  velicinama - dimenzijama
u zavisnosti od Vase potrebe,

Za dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate na e-mail:


fashiondesign3@gmail.com

***


***

Nema komentara:

Objavi komentar